h

Nieuws uit 2009

18 december 2009

Grondexploitatie Project Melkweg

De SP-fractie in de gemeenteraad van De Bilt heeft afgelopen donderdag dikke vraagtekens gezet bij de verdere ontwikkelingen rond de melkweg. Op de agenda stond donderdagavond de vaststelling van de grondexploitatie. De financiële onderbouwing van de plannen. Alle overige raadsfracties konden instemmen met deze financiële randvoorwaarden. De SP nadrukkelijk niet.

Lees verder
18 december 2009

3 januari nieuwjaarsborrel in café van Miltenburg

Op zondag 3 januari wordt het nieuwe jaar met een gezellig, informeel, samenzijn verwelkomd. Het is een goede traditie om aan het begin van het nieuwe jaar met de leden bij elkaar te komen om samen een glas te drinken. De Nieuwjaarsborrel. Dit jaar willen we jullie verwelkomen in Café van Miltenburg, tegenover zwembad Brandenburg. We blikken terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit naar 2010. Het wordt een spannend jaar waarin de gemeenteraadsverkiezingen voor een nieuwe raad en een nieuwe SP-fractie gaat zorgen. We kunnen onze borst nat maken. Maar eerst zullen wij dat doen met onze keel.

Lees verder
8 november 2009

Resultaten van "Geef uw mening:"

De laatste maanden vroegen wij uw mening over wat er moest gebeuren met de bunker van Larenstein.

Lees verder
6 november 2009

Begroting zonder buitenbad.

Op donderdagavond 5 november kwam de gemeenteraad van De Bilt bijeen om de begroting voor 2010 te behandelen. Voor de SP het moment om op te komen voor alle inwoners van De Bilt die een handtekening hebben gezet onder de eis om in de zomer van 2010 weer een buitenbad te hebben. De raadsfractie werd door de leden ondersteund met een ludieke actie. Buiten werden de ramen gewassen zodat het gemeentebestuur weer beter naar buiten kon kijken. Dan kunnen ze zien wat er onder de gewone mensen leeft.

Lees verder
30 oktober 2009

Bunker blijft

De bunker op larenstein blijft staan. Dat is afgelopen donderdagavond besloten tijdens de gemeenteraadsvergadering. Een amendement (tekst voorstel) ingediend door SP, CDA, Groenlinks/PvdA en BB haalde een overtuigende meerderheid. Fractievoorzitter Etienne van Buren benadrukte het belang van goed overleg met de bewoners om een snelle en kwalitatieve invulling mogelijk te maken. Uiteindelijk stemden zelfs VVD en D66 in met het amendement hoewel ze nog wel wat bedenkingen mompelden.

Lees verder
29 oktober 2009

SP leden bedankt!

Aan het eind van de ledenvergadering van dinsdag 27 oktober bedankte Anne-Marie Mineur als voorzitter namens het hele bestuur de inzet van alle actieve leden van de afdeling De Bilt. Aan het eind van de lange, maar productieve vergadering waarin ieders bijdrage in het verkiezingsprogramma kon worden meegenomen richtte zij het woord tot de aanwezigen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier