h

Hollandsche Rading

26 april 2017

Twee Biltse SP-ers getroffen door de jaarlijkse lintjesregen. Geen gewonden.

Wat een geweldige bekroning op het prachtige werk van 2 van onze Biltse SP-ers Ineke ter Heege en Jan-Jaap Jansen. Ridder in de orde van Oranje Nassau, maar liefst. Van harte gefeliciteerd, lieve mensen!

Lees verder
29 mei 2016

Nutteloze motie Goois Natuur Reservaat krijgt geen steun van de SP.

De SP heeft op 26 mei geen steun geven aan de Motie die ons College met een nutteloze opdracht op pad stuurt. De motie die geschreven was door CDA, BeterDeBilt en VVD riep ons college op om aan te dringen op het stilleggen van de bomenkap,
zicht verder te informeren en te zorgen dat de bewoners van Hollandsche Rading zeggenschap krijgen in het besluit van Goois Natuur Reservaat (GNR). Stuk voor stuk maatregelen de de SP al eiste van het GNR.

Lees verder
19 maart 2015

Eerste indruk resultaten PS2015

De voorlopige uitslagen van gisteren zijn binnen. De gemeente de Bilt heeft de resultaten van de Provinciale Staten verkiezingen gepubliceerd. Helaas valt het uiteindelijke resultaat een beetje tegen. Een klein verlies procentueel wat tegen de landelijke trend in gaat.

Lees verder
17 maart 2015

SP'er als directeur SSW?

Omdat de SSW via een omweg en met stille trom een wervingscampagne via een extern bureau heeft opgestart om een nieuwe directeur te krijgen, heeft de Biltse SP'er Menno Boer een sollicitatie ingestuurd.

Lees verder

U bent hier