h

Nieuws uit 2013

24 november 2013

Menno Boer lijsttrekker van SP De Bilt

Menno Boer uit Bilthoven zal de kandidatenlijst aanvoeren van de Biltse SP. Boer is 44 jaar en in het dagelijks leven is hij buschauffeur in de regio Utrecht. Hij is commissielid in de gemeenteraad van De Bilt en statenlid in Provinciale Staten van Utrecht. Hij heeft een zoon en een vriendin.

Lees verder
14 september 2013

Nieuwe afdelingskrant is uit

10.500 handtekeningen zijn er gezet onder een petitie van bezorgde burgers voor het behoud van zwembad Brandenburg. De SP steunt die oproep van harte. In een sprankelende afdelingskrant leggen we uit dat het wel degelijk mogelijk is om een zwembad te behouden, en dat de sombere woorden van wethouder Mittendorff niets anders zijn dan bangmakerij.

Lees verder
27 juli 2013

Toch een nieuw zwembad !?

Op initiatief van de SP hebben enkele partijen in de gemeenteraad de koppen bij elkaar gestoken. Zij willen een politiek en maatschappelijk draagvlak vinden voor de aanleg van een nieuw zwembad. Het zijn Bilts Belang, CDA, SP en ook de ChristenUnie heeft zich bij dit initiatief aangesloten. Waar gaat het om? Het oude zwembad Brandenburg is eigenlijk totaal versleten, en moet vervangen worden. Of niet?

Lees verder
22 juli 2013

Grote zorgen om sluiting Biltse verzorgingshuizen

De SP maakt zich grote zorgen over de berichten over de sluiting van drie verzorgings- en verpleeghuizen in De Bilt. Het gaat om De Bremhorst, De Koperwiek en Weltevreden, die naar verwachting in de komende drie jaar gesloten zullen worden. Oorzaak is dat mensen minder snel kunnen worden opgenomen in een verzorgings- of verpleeghuis. Omdat er ook bezuinigd wordt op de thuiszorg, vreest de SP dat er mensen tussen wal en schip gaan vallen. De SP stelt vragen.

Lees verder
3 juli 2013

SP steunt petitie zwembad

De SP steunt van harte de petitie voor het behoud van zwembad Brandenburg. De SP heeft eerder voorgesteld om het zwembad op de bestaande plek te renoveren, en blijft dat voorstel steunen.

Lees verder
28 juni 2013

Geen nieuw zwembad in De Bilt

Er komt geen nieuw zwembad in De Bilt. De gemeenteraad besloot gisteren dat ook het derde plan van wethouder Mittendorff niet goed genoeg is. De raad vond dit plan te riskant. Daarmee geeft het college de hoop op om nog een nieuw zwembad te realiseren. Het voorstel van de SP om dan een nieuw zwembad neer te zetten op de plaats van het oude, haalde geen meerderheid.

Lees verder

Pagina's

U bent hier