h

Menno Boer lijsttrekker van SP De Bilt

24 november 2013

Menno Boer lijsttrekker van SP De Bilt

Menno Boer uit Bilthoven zal de kandidatenlijst aanvoeren van de Biltse SP. Boer is 44 jaar en in het dagelijks leven is hij buschauffeur in de regio Utrecht. Hij is commissielid in de gemeenteraad van De Bilt en statenlid in Provinciale Staten van Utrecht. Hij heeft een zoon en een vriendin.

Menno Boer:
“Ik ga mij ervoor inspannen dat iedereen gehoord wordt. In de gemeenteraad wordt nogal eens van een papieren werkelijkheid uitgegaan. Maar op papier kan je alles naar je toe buigen. Dan lijkt het bijna of er geen crisis is, of iedereen kan rondkomen en of iedereen een huis heeft. Ik kom in de bus dagelijks allemaal verschillende mensen tegen die me goed met de neus op de feiten drukken.”

De Biltse SP zal later dit jaar de rest van de kandidatenlijst definitief vaststellen.

U bent hier