h

Nieuws uit 2016

7 december 2016

SP-Meldlijn telefoonnummer gaat veranderen

Foto: Onbekend / pixabay.com

Helaas hebben wij ontdekt dat het oude telefoonnummer van de meldlijn niet meer werkt.

Lees verder
29 november 2016

SP de Bilt vertegenwoordigd op 26 november in Den Haag

Foto: SP

Op zaterdag 26 november was De Bilt vertegenwoordigd onder de ruim 3000 mensen op het Spui in den Haag voor de landelijke aftrap Nationaal ZorgFonds.

Lees verder
25 november 2016

SP stelt vragen over de kostendelersnorm

Foto: Onbekend

Afgelopen donderdag heeft de SP bij monde van fractievoorzitter Menno Boer in de raadsvergadering vragen gesteld over de kostendelersnorm en de ongewenste effecten hiervan. Vooral het onderzoek uit Amsterdam en de doorrekening van de norm, die bij 3 of meer kostendelers aangaf dat er feitelijk 114 tot
117 euro te veel wordt ingehouden bij bijstandsgerechtigden.

Lees verder
13 november 2016

Landelijke Aftrap van het Nationaal ZorgFonds

Ook de afdeling De Bilt gaat naar de aftrap op zaterdag 26 novmber. Gaat u mee? Voor slechts 5 euro wordt u vanaf Utrecht naar Den Haag gebracht. Na afloop brengt dezelfde bus ons weer terug naar Utrecht. Uiteraard is de bus toegankelijk voor iedereen die het Nationaal ZorgFonds een warm hart toedraagt en mee wil om van die aftrap te genieten rm om zijn/haar steun aan het fonds kenbaar te maken.

Lees verder
23 oktober 2016

Olivijn strooien, wondermiddel of fantasie?

Op 14 oktober zagen wij in de media op een foto een prominente lokale D66-er met een klein emmertje wat olivijnzand uitstrooien in De Bilt. Olivijnzand dat de redder van ons klimaat zou zijn.  SP De Bilt is hier met een aantal gemotiveerde leden in gedoken om uit te zoeken of dat wel klopt.

Lees verder
20 september 2016

UPDATE: Protest en vragen over plan omleiding autoverkeer via Oude Brandenburgerweg.

Een tijdelijke omleidingsroute voor autoverkeer, in verband met de in aanbouw zijnde rotonde op de Leyenseweg, was het plan van de projectmanager. De bedoeling was om vanaf de Oude Brandenburgerweg auto’s om te leiden via de Kuifeendlaan en Reigerlaan naar de parkeerplaats bij de Hoogvliet en Action.

Lees verder

Pagina's

U bent hier