h

Nieuws uit 2011

14 december 2011

Nieuwjaarsreceptie 8 januari

Op zondag 8 januari van 16.00u tot 18.00u organiseert de SP de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Die vindt dit jaar plaats in de (rookvrije!) nieuwe aanbouw van Café van Miltenburg, tegenover het zwembad in Bilthoven. Behalve al onze leden en sympathisanten nodigen we ook onze nieuwe regiovertegenwoordiger Koen Verhofstad uit om kennis te maken. Breng vooral gerust een gast mee!

Lees verder
14 december 2011

GRATIS een boek kado uit het Geert Portman-boekenfonds!

In februari van dit jaar overleed Geert Portman op 79-jarige leeftijd. Aan de Biltse SP liet hij zijn mooie en omvangrijke boekenverzameling na. De mooiste politieke boeken hebben een plekje gevonden in het nieuwe partijpand van de SP in Utrecht. De rest van de boeken hebben we verkocht aan een gespecialiseerde boekhandel. Van het geld hebben wij het Geert Portman-boekenfonds ingesteld. Dat betekent dat elk lid dat dat wil gratis één boek mag bestellen van de SP-website. We denken dat we Geert Portman daarmee het meeste eren.

Lees verder
14 december 2011

In Memoriam Gert Mastenbroek

Dirk van Kekem herdenkt overleden SP-lid Gert Mastenbroek:

Lees verder
16 oktober 2011

28 oktober: Ewout Irrgang en Sadet Karabulut met SP Eurotour in Utrecht

Eurotour

OpSPraak, het politiek café van SP Utrecht, organiseert een openbare discussieavond. Op de avond, met als titel ‘Miljarden om de Euro te redden en hier bezuinigen op pensioenen? We zijn toch niet gek?’, komen aan bod:

Lees verder
16 oktober 2011

SP wil onafhankelijk onderzoek naar veiligheid website

De SP neemt geen genoegen met de antwoorden die het college van B&W van De Bilt gaf op vragen die de SP vorige week stelde naar aanleiding van de berichten over onveilige gemeentelijke websites bij Webwereld en Geen Stijl. De antwoorden die de gemeente eerder deze week gaf, zijn aantoonbaar onjuist, en er zijn duidelijke aanwijzingen dat er dingen flink mis zijn. De SP wil daarom zelf een onafhankelijk onderzoek laten doen naar de veiligheid van de gemeentelijke website ten tijde van de inbraak op 8 oktober. Ook wil de SP dat de website officieel gecontroleerd wordt, zodat de veiligheid vanaf nu zeker is.

Lees verder
12 oktober 2011

Anja Meulenbelt was in Zeist voor "Heel de Mens"

Anja Meulenbelt Na een geslaagde Heel de Mens avond in het wonderschone Zeist. Ons was het erg bevallen, haar blijkbaar ook, getuige: haar website

Lees verder

Pagina's

U bent hier