h

GRATIS een boek kado uit het Geert Portman-boekenfonds!

14 december 2011

GRATIS een boek kado uit het Geert Portman-boekenfonds!

In februari van dit jaar overleed Geert Portman op 79-jarige leeftijd. Aan de Biltse SP liet hij zijn mooie en omvangrijke boekenverzameling na. De mooiste politieke boeken hebben een plekje gevonden in het nieuwe partijpand van de SP in Utrecht. De rest van de boeken hebben we verkocht aan een gespecialiseerde boekhandel. Van het geld hebben wij het Geert Portman-boekenfonds ingesteld. Dat betekent dat elk lid dat dat wil gratis één boek mag bestellen van de SP-website. We denken dat we Geert Portman daarmee het meeste eren.

Hoe gaat het in zijn werk? Ga naar shop.sp.nl en klik op “boeken”. Zoek een boek uit, en klik op “bestel”. Klik dan rechtsboven op “mijn boodschap”, en vervolgens op “afrekenen”. Vul je naam, adres en (heel belangrijk!) je
mailadres in. Klik dan op “anders betalen”. Je krijgt nu een mailtje toegestuurd met je gegevens. Stuur dat mailtje door naar debilt@sp.nl. Wij betalen het boek, en jij krijgt het thuisgestuurd.

Heb je geen mailadres? Bel dan met onze penningmeester Maaico Maarsen (06-5175 4264). Hij zal de bestelling voor je plaatsen.

U bent hier