h

3 januari nieuwjaarsborrel in café van Miltenburg

18 december 2009

3 januari nieuwjaarsborrel in café van Miltenburg

Op zondag 3 januari wordt het nieuwe jaar met een gezellig, informeel, samenzijn verwelkomd. Het is een goede traditie om aan het begin van het nieuwe jaar met de leden bij elkaar te komen om samen een glas te drinken. De Nieuwjaarsborrel. Dit jaar willen we jullie verwelkomen in Café van Miltenburg, tegenover zwembad Brandenburg. We blikken terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit naar 2010. Het wordt een spannend jaar waarin de gemeenteraadsverkiezingen voor een nieuwe raad en een nieuwe SP-fractie gaat zorgen. We kunnen onze borst nat maken. Maar eerst zullen wij dat doen met onze keel.

Wat?..................................Nieuwjaarsborrel
Wanneer?...........................Zondag 3 januari 2010
Hoe laat?............................van 16:00 tot 18:00 uur
Waar?................................Café van Miltenburg
..........................................Oude Brandenburgerweg 32,
..........................................Bilthoven

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een plezierige jaarwisseling toe.

U bent hier