h

Voedselbankactie 2023 Help je mee?

12 november 2023

Voedselbankactie 2023 Help je mee?

De inzamelactie van 2020 was een groot succes, daarom willen wij bestuursleden van SP De Bilt, graag weer vragen mee te doen met onze actie!

In onze gemeente zijn zo’n 170 huishoudens en gezinnen afhankelijk van de Voedselbank. Het is vast wel bekend dat veel mensen tegenwoordig om allerlei redenen tussen wal en schip vallen.

De Voedselbank heeft aangegeven dat ondanks regelmatige giften vanuit de supermarkten een tekort is aan de volgende producten:

Wasmiddel en wasverzachter, douchegel, bodylotion, shampoo en crèmespoeling, wegwerpluiers, Olijfolie en Zonnebloemolie.

(Onaangebroken verpakkingen uit eigen voorraad die niet over datum zijn, zijn ook welkom).

Vooral olijfolie en zonnebloemolie zijn erg tekort.

Verzamel-adressen om spullen naartoe te brengen: 

1.        Plutolaan 164, Bilthoven (begane grond, tegenover parkeerplaats Plutoplein). Indien afwezig: rechts naast de voordeur staat onder het afdak komt een grote boodschappentas of kunststof box. 3x daags wordt gecontroleerd en leeggehaald. Wil je veel tegelijk afgeven bel of app dan even van tevoren, Marisca: 06-54904150

2.        Pieter Noorwitskwartier 36, Bilthoven. Ook daar komt een verzamel box naast de voordeur. Ron: 06-55183289

3.        Je kunt ook geld overmaken naar de bankrekening van SP De Bilt, o.v.v. “Actie Voedselbank”. IBAN: NL56 RABO 01330 267 87             Afhankelijk van de hoogte van het bedrag dat binnenkomt en in het vertrouwen van akkoord van onze leden, heeft het bestuur besloten om het bedrag naar boven af te ronden uit onze kas.

De actie loopt door tot en met 17 december.  We hopen de donaties voor eind van dit jaar aan de Voedselbank aan te bieden.

Mede namens het bestuur van SP De Bilt, alvast dank voor je bijdrage!

Ron van der Eijnden

Marisca van der Burgh

Reactie toevoegen

U bent hier