h

stop de huurverhoging

28 april 2020

stop de huurverhoging

De SP roept alle verhuurders en woningbouwcorporaties op om de huurverhoging te stoppen, want 0% is genoeg! Iedereen kan deze oproep steunen op sp.nl/stopdehuurverhoging.

Woningsdag zou nog veel leuker zijn als iedereen een goede en betaalbare woning heeft. Vorig jaar had al de helft van de huurders moeite met het betalen van de huur. En velen krijgen het nu nog moeilijker, omdat op dit moment veel gezinnen in Nederland door de coronacrisis te maken hebben met een terugval in inkomsten. Maar ondertussen gaan de huren per 1 juli voor velen nog verder omhoog. 

Kijk hier de boodschap van Sandra Beckerman en enkele huurders: 

https://www.facebook.com/100000050361688/posts/3218865938125053/?

Reacties

Gisteren kreeg ik weer een fikse huurverhoging....
Ik had zo gehoopt dat er dit jaar geen huurverhoging zou komen. De huren zijn bijna niet meer op te brengen.
Daar wil ik nog aan toevoegen hoe raar het beleid in elkaar zit. Mijn man is twee jaar geleden overleden en hij was gepensioneerd. We hadden meer inkomen dan ik nu alleen en kregen toen geen huurverhoging....
De kosten voor een eenpersoonshouten zijn mml echt niet zoveel hoger dan als je met z'n tweeën woont.
Kan de SP hier iets mee?

Genoeg is genoeg.

Ja ik wil ook geen huurverhoging ik ben afgekeurd dus ik krijg er wat bij Uwv dat moet ik gelijk weer meer huur betalen dus waar hebben we over

Geen huurverhoging a,u.b. Ik vind dat we genoeg betalen !

Ik wil ook geen huurverhoging

Hartelijk dank voor de reacties.

Over het algemeen is SSW niet van zins mee te werken aan huurbevriezing. We hopen nog steeds dat de minister (Ollongren) de motie van de Eerste Kamer gaat uitvoeren. Een tweede motie om haar daartoe op te roepen zal op 10 juni worden aangenomen.

SP Afdeling De Bilt, evenals ongeveer 50 andere afdelingen in Nederland, probeert de druk op te voeren. We staan met actiemateriaal op de Planetenbaanmarkt op vrijdag 12 juni van 10-14u. tegenover de Vietnamese loempia’s.

Kom je even langs? Samen bereiken we meer!

Met vriendelijke groet

Frans de Ruiter
Secretaris SP afdeling De Bilt

Reactie toevoegen

U bent hier