h

Klacht over de eikenprocessierups wordt serieus genomen.

6 juli 2019

Klacht over de eikenprocessierups wordt serieus genomen.

Uit onze eigen ervaring is gebleken dat melding maken van een probleem of klacht op de gemeentewebsite serieus wordt genomen en ook wordt verwerkt. Er kan wel enige tijd overheen gaan maar er wordt antwoord gegeven op zinnige vragen of opmerkingen.

Zo is er bijvoorbeeld heldere terugkoppeling gegeven op de vraag of langs een bepaalde weg waar veel grote eikenbomen staan, de eikenprocessierups is weggehaald. Kortom het heeft zin om uw vragen en klachten over bijvoorbeeld de openbare ruimte bij de gemeente neer te leggen.

 

Overigens zijn we natuurlijk ook benieuwd of de gemeente volgend jaar iets meer voortvarend te werk gaat in het voorkomen van de lastige rups. We zullen 
het nauwlettend in de gaten houden.

Reactie toevoegen

U bent hier