h

Nieuwe Voorzitter en afdelingssecretaris

18 juni 2018

Nieuwe Voorzitter en afdelingssecretaris

Woensdag 30 mei j.l. zijn met algemene stemmen tijdens de Algemene Ledenvergadering in het gebouw van de WVT aan de Talinglaan een nieuwe voorzitter en afdelingssecretaris bevestigd door de aanwezige leden.

Door persoonlijke omstandigheden zijn de vorige afdelingsvoorzitster Aleksandra Leijenhorst en afdelingssecretaris Jacqueline van Haperen afgetreden.

De nieuwe voorzitter is een 'oude bekende', Koos Smits uit Maartensdijk. Een Biltenaar in hart en nieren en met veel ervaring als voorzitter bij diverse verenigingen in het verleden. Als afdelingssecretaris heeft Marisca van der Burgh zich beschikbaar gesteld. Een import Bilthovense, maar met jarenlange ervaring in secretariaatswerk, ook beroepsmatig. Zij dragen beiden de afdeling en onze gemeente een warm hart toe. Zij zetten zich in voor een stevige en open basis van waaruit onze afdeling mag groeien.  Ieder lid die zijn of haar capaciteiten wil inzetten voor dit doel, ook om acties tot een succes te maken en ons raadslid te ondersteunen met signalen vanuit de gemeente, is van harte welkom! Meld je bij een van onze bestuursleden:

Maaico Maarsen, Menno Boer, Koos Smits, Mischa van der Heijden, Tom Wanders, Marisca van der Burgh, *Frans de Ruiter (*afwezig wegens vakantie tot eind augustus).

Reactie toevoegen

U bent hier