h

Gezellige SP-Nieuwjaarsreceptie 7 januari in Miltenburg

7 januari 2018

Gezellige SP-Nieuwjaarsreceptie 7 januari in Miltenburg

Foto: Marisca van der Burgh

Tijdens de goedbezochte en gezellige Nieuwjaarsreceptie deelde onze voorzitter Aleksandra Leijenhorst een inspirerende aanmoediging om onze socialistische idealen vorm te geven in onze gemeente:

"Ik realiseer me dat we een stipje zijn in het universum. En toch kunnen we het verschil maken. Door er te zijn voor de ander en te luisteren naar elkaar. Net als het mooie dorpenproject in China waar mensen werden ontheven uit de armoede. Het sanitair werd geregeld en het vuil wordt elke dag opgehaald. Er zijn geen ratten meer en de mensen zijn gelukkiger. Ook in het liberale De Bilt is armoede, kinderen kunnen niet naar de school van hun keuze, bejaarden zien vaker de mensen van tafeltje dekje dan iemand anders... er is werk aan de winkel, we gaan aan de slag om De Bilt en haar kernen mooier te maken; op naar een gelukkig nieuwjaar!

 

We gaan met frisse moed verder en hebben dezelfde avond plannen gemaakt om tijdens de verkiezingen op 21 Maart a.s. zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ieder lid van deze afdeling is welkom om een steentje bij te dragen, al is het een klein steentje, samen komen we verder!  Neem contact op met het afdelingsbestuur - debilt@sp.nl - en help mee om onze gemeente nog fijner te maken voor iedereen, door sociale betrokkenheid: Met Elkaar!  

 

Reactie toevoegen

U bent hier