h

SP organiseert openbare debatavond over Oekraïnereferendum

20 maart 2016

SP organiseert openbare debatavond over Oekraïnereferendum

Foto: Anne-Marie Mineur

Op woensdag 30 maart organiseert de Biltse SP een openbare debatavond over het Oekraïnereferendum in het achterzaaltje van Café van Miltenburg, Oude Brandenburgerweg 32 in Bilthoven. De avond begint om 20.00uur, de zaal is open vanaf 19.30uur. De toegang is gratis en voor iedereen is er koffie of thee, aangeboden door de SP.

 

Met deze avond hoopt de SP een bijdrage te leveren aan de meningsvorming over dit zo belangrijke thema en om een zo hoog mogelijke opkomst bij het referendum op 6 april te krijgen. Wij hopen dat deze avond genoeg inzichten oplevert voor de bezoekers om dan een geïnformeerde keuze te maken.

 

Om een mooie, levendige discussie te krijgen heeft de SP nadrukkelijk zowel voor- als tegenstanders van het associatieverdrag uitgenodigd. Kopstukken van drie partijen worden verwacht: Voor de SP; Anne-Marie Mineur, lid van het Europese Parlement. Voor de PvdA; Marit Maij, Tweede Kamerlid. De vertegenwoordiger van de VVD is nog niet bekend, maar wel toegezegd.

 

Gespreksleider zal zijn Menno Boer, fractievoorzitter van de SP in De Bilt.

Reactie toevoegen

U bent hier