h

Mindervaliden parkeerplaats Action/Hoogvliet is aangelegd.

12 mei 2015

Mindervaliden parkeerplaats Action/Hoogvliet is aangelegd.

Foto: Menno Boer

Op 29 april 2015 heeft de SP schriftelijke vragen ingediend over de parkeerplaatsen op het parkeerterrein Hoogvliet/Action. Die waren nogal verwonderlijk aangelegd. Deze week viel het ons op dat er "opeens" twee nieuwe parkeerplaatsen voor mindervaliden op een veel betere plek zijn aangelegd. Helaas heeft de gemeente aan ons nog niets laten weten dat er iets veranderd is, maar de SP is toch blij verrast met deze dadendrang van het gemeentebestuur.

Verder is het SP wel duidelijk na een paar keer onregelmatig observeren dat er een hoop automobilisten die de betekenis van dit verkeersbord niet (willen) weten. Voor deze hardlerende autobestuurders: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/auto/vraag-en-antwoord/waar-mag-ik-met-een-gehandicaptenparkeerkaart-parkeren.html

Reactie toevoegen

U bent hier