h

Rattenoverlast? Duidelijk wel!

1 april 2015

Rattenoverlast? Duidelijk wel!

Vorige week maandag meldden wij dat mensen die ook rattenoverlast hadden dit aan ons konden melden. Nou dat hebben wij geweten, want vanaf dat moment staat onze meldtelefoon en onze e-mail roodgloeiend. 

Nu wij ruim een week verder zijn is het tijd om alvast een kleine inventaris op te maken.  Wat opvalt, afgezien van de enorme hoeveelheid meldingen, is dat er duidelijk twee hotspots zijn.

Grote Beer/Plutolaan. Hier komen ruim 10 meldingen vandaan. Ik heb zelf daar ook al de rattengangen gezien.

Donatilaan/Bielalaan/Kometenlaan. Ook hier komen ontzettend veel meldingen over. Wij zijn daar al met mensen gaan praten over de overlast en die is zelfs op straat zichtbaar. Tegels die verzakken geven duidelijk rattengangen aan. En bij veel mensen staan gifbakken en rattenvallen daar. Een enkeling is ondertussen zelfs in de kruipruimte geweest om de ergste gaten te dichten.

Is dit klaar? Nee, u kan blijven bellen, graag zelfs. Wij zijn als SP momenteel met de gemeente aan de slag om de grootste problemen zo snel mogelijk te laten aanpakken.

Er is nog iets te melden. Tot voor kort werd elke melder bij de gemeente direct doorgestuurd naar een dure, ongediertebestrijder. De gemeente erkent dat zij hier in fout zat en gaat dit voortaan anders aanpakken.

 

Reacties

ook wij hebben last van ongedierte in de tuin en onder het huis. wat is de beste weg die we kunnen beandelen?
adres: kometenlaan 108

Ook bij mij in de Enckelaan last van ratten in mijn tuin. Diverse malen gesignaleerd

Reactie toevoegen

U bent hier