h

Motie ouderbijdrage Jeugdzorg

27 maart 2015

Motie ouderbijdrage Jeugdzorg

Op 26 maart heeft Johan Stekelenburg van de SP in de raadsvergadering geprobeerd via een motie vreemd aan de agneda de  ouderbijdrage in de jeugdzorg van tafel te halen.

Omdat steeds meer gemeentes (o.a. Haarlem, Zandvoort en Hengelo) deze ouderbijdrage hebben besloten niet meer te innen, omdat deze ons inziens onredelijk is en op een bureaucratische manier verwerkt moet worden.

Helaas wilde onze wethouder in dit geval niet meewerken hieraan. Om te voorkomen dat deze motie door de coalitie afgestemd zou worden en dan voorlopig niet meer ingebracht kan worden (want de motie is toch al weggestemd!) heeft Johan Stekelenburg besloten de motie in te trekken. Hierdoor kunnen wij deze motie volgende maand weer op de agenda zetten.

Lees de motie hieronder om de gehele onderbouwing te zien.

Zie: M6-Ouderbijdrage-jeugdhulp-ingetrokken.pdf

Reactie toevoegen

U bent hier