h

Campagne PS 2015: plakken

9 maart 2015

Campagne PS 2015: plakken

Foto: SP
REKEN AF! Zo zien onze posters voor de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart 2015 eruit. Onze plakploeg, onder aanvoering van Dirk van Kekem, heeft alle verkiezingsborden in deze gemeente van SP-posters te voorzien. Hierbij is alle hulp zeer welkom.

Want helaas worden onze posters nogal eens verwijderd of overgeplakt.
 

Heb je een bord gezien met alle kleuren posters, behalve de rode tomaat? Geef de locatie dan door bij aan Dirk via debilt@sp.nl. Dan rekenen wij af met de scheurders en overplakkers door op die plek binnen de kortste keren opnieuw een SP-poster op te hangen.

Vind je het leuk om zelf een keer mee te helpen bij een plakronde? Dan kan je dit ook laten weten via bovenstaand e-mailadres.

Alvast bedankt!

Reactie toevoegen

U bent hier