h

Hessingterrein, weer een rijkenreservaat?

10 februari 2015

Hessingterrein, weer een rijkenreservaat?

Afgelopen weekend kregen wij een e-mailtje van een verontruste bewoner aan de Utrechtseweg. Er wordt geroepen dat het Hessingterrein verkocht zou zijn en dat de nieuwe eigenaar vergaande plannen heeft. Plannen waarbij de huidige bewoners van het pand erg in de verdrukking komen.

Dat is voor fractievoorzitter Menno Boer reden om vragen te gaan stellen aan het college op donderdag 19 februari. "Wat wij willen weten is drievoudig:

1) Is het terrein verkocht? Aan wie dan?

2) Zijn er al nieuwe plannen bekend? Hoe zien die er uit?

3) Wat zijn de rechten van de huidige bewoners en hoe waarborgt de gemeente die?

De SP heeft duidelijke plannen voor dit terrein. En de oude plannen voor dit terrein staat daar haaks op. Wij willen daar betaalbare woningen hebben. Niet weer een rijkenreservaat met hoge muren en slagbomen." aldus Menno Boer.

Reactie toevoegen

U bent hier