h

SP De Bilt heeft een eigen meldlijn.

21 september 2014

SP De Bilt heeft een eigen meldlijn.

De Biltse SP heeft vanaf maandag 22 september een eigen meldlijn in gebruik. Hier kan elke inwoner een melding doen waar hij of zij tegen aan loopt. De focus van de meldlijn zal voornamelijk liggen op de veranderingen in de zorg, maar andere onderwerpen zijn uiteraard ook mogelijk.

De meldlijn is te bereiken via telefoonnummer: 06-82086624 en is alleen bereikbaar op maandag en woensdag van 19:00 tot 21:00 en op dinsdag van 14:00 tot 16:00.

Reacties

tot en met december had ik zorg van zorg verlener Kwintes ivm een burnout. Door vervelende ervaringen als hulpverlener bij het Rode kruis ik zat in het traject van een ciz indicatie.
De gemeente heeft het contract met Kwintes beeindigd en sta ik vanaf januari in de kou. Meerdere clienten van Kwintes zijn inmiddels hun begeleider kwijt.Het gaat in mijn geval om zowel thuishulp als medi zorg die is weggevallen.

Reactie toevoegen

U bent hier