h

Het luchtkasteel van Hessing is met een harde klap op de grond geslagen. Wat nu?

11 januari 2012

Het luchtkasteel van Hessing is met een harde klap op de grond geslagen. Wat nu?

Zoals u misschien al wel weet is sinds gisteren de hele Hessing-holding failliet gegaan, en daarmee al haar dochterondernemingen. Daarbij hoort ook het door de SP zo verguisde "Park Bloeijendael". Alhoewel wij blij zijn dat (voorlopig) dat gedrocht is afgewend, vinden wij het wel jammer dat er nu ontslagen zullen gaan vallen. Ontslagen die helemaal niet nodig waren geweest. Hessing was een prima bedrijf waar wij dan misschien wel niet onze auto's kochten, maar kon zichzelf al ruim 80 jaar bedruipen. Jammer dat het zover heeft moeten komen.

Feit is dat de SP de komende situatie met grote zorgvuldigheid zal gaan bekijken en zal blijven volgen wat de plannen voor dit terrein nu zullen gaan worden. Tevens zullen wij proberen uit te zoeken wat de mogelijke financiele gevolgen zijn voor de gemeente van dhr Hessings luchtfietserij.

U bent hier