h

Eerste Repair Café in Bilthoven

19 september 2011

Eerste Repair Café in Bilthoven

Het is bijna zover, het Repair Café komt eraan! En daar nodig ik u van harte voor uit:
Op zaterdag 17 september vindt het eerste Repair Café op de Utrechtse Heuvelrug plaats in de WVT aan de Talinglaan 10, Bilthoven. Heeft u kapotte spullen zoals elektrische apparaten, houtwerk, kleding, fiets of speelgoed?

Neem ze mee naar het Repair Café van 12.00 tot 16.00 uur om ze zelf te repareren, al dan niet met hulp van deskundigen. In het Repair Café zijn gereedschap en materialen aanwezig, en deskundige hulp van vrijwilligers van de WVT en de landelijke Stichting Repair Café. Ook kinderen zijn van harte welkom om te komen repareren of iets leuks te knutselen. De toegang is gratis.

Waarom een Repair Café? We leven in een wegwerpmaatschappij; iets nieuws kopen is vaak goedkoper dan laten repareren, terwijl zelf repareren vaak goed te doen is. Leer hoe u uw spullen een tweede leven kunt geven en kom gezellig naar het Repair Café!

Het Repair Café is een gezamenlijke initiatief van Transition Towns De Bilt, Den Dolder en Zeist. De drie Transition Towns zullen regelmatig een eigen Repair Café organiseren.

U bent hier