h

Uitnodiging voor de ledenvergadering

13 oktober 2010

Uitnodiging voor de ledenvergadering

De provinciale verkiezingen komen er weer snel aan. Dat is niet alleen van belang in verband met zaken als Jeugdzorg, openbaar vervoer en natuurbehoud. Het is ook van belang omdat we daarmee indirect de Eerste Kamer kiezen. De PVV heeft aangekondigd in alle provincies mee te gaan doen. Hoewel er zich in Utrecht nog niemand gemeld heeft, moeten we wel overal op voorbereid zijn. Het is van belang dat we een goed programma hebben en een lijst vol goede kandidaten. Er staat wat op het spel, dus kom ook!

Op 20 oktober organiseert SP De Bilt een ledenvergadering waarin we het voorlopige verkiezingsprogramma en de voorlopige kandidatenlijst bespreken. Omdat we die nog niet naar buiten willen brengen, vragen we je om de voorzitter te mailen of te bellen (op 06-11 29 38 77) voor een exemplaar van elk.
Anne-Marie Mineur, onze voorzitter, was lid van de programmacommissie, en zij kan dan ook uit de eerste hand toelichten wat er in het programma staat. Uit ons midden kiezen we ook de afgevaardigden voor de regioconferentie van 13 november. Daar bespreken we het programma en de lijst verder met de andere regionale afdelingen, en dan stellen we lijst en programma officiƫel vast.
We vergaderen dit keer in Maartensdijk. Wie vervoer nodig heeft, kan zich melden bij de voorzitter of via 06-11 29 38 77.
Programma:
19.45u Ontvangst met thee en koffie
20.00u Opening, welkom
20.15u Bespreking kandidatenlijst
20.30u Bespreking programma
21.30u Kiezen van afgevaardigden
21.45u Rondvraag, sluiting
Na afloop is er gelegenheid om een drankje te drinken.

We zien uit naar je komst!

U bent hier