h

Sociale werkplaats alleen veilig bij de SP

7 juni 2010

Sociale werkplaats alleen veilig bij de SP

Anne-Marie Mineur in actie bij de Biga in Zeist"Anne-Marie Mineur in actie bij de Biga in Zeist voor de Sociale Werkplaats.
De SP is de enige partij, die de huidige sociale werkplaatsen wil behouden en mensen wil laten werken voor een fatsoenlijk CAO-loon met Pensioen. "De SP vindt dat de mensen, die bij de sociale werkplaatsen werken, niet de crisis moeten betalen." aldus Paul Lempens. Paul: "De rijken, die de crisis veroorzaakt hebben, moeten betalen voor de oplossingen".

Met folders hebben de afdelingen van de SP De Bilt en Zeist vlak voor de verkiezingen aan de poort gestaan van de BIGA, de sociale werkvoorziening voor de Heuvelrug-regio. "De VVD wil sociale werkplaatsen afschaffen, maar ook PvdA, D66, CDA en GroenLinks gaan fors bezuinigen" aldus de Biltse SP-voorzitter Anne-Marie Mineur. "Die partijen maken het loon lager dan het minimumloon omdat SW-ers teveel zouden verdienen". Omdat dit geheel onterecht is heeft de SP aan de poort de mensen nog eens met de folder gewezen op hun keuze.

U bent hier