h

Uitnodiging voor de ledenvergadering Zaterdag 27 maart, 14:00 uur, De Voorhof. Met Paulus Jansen

25 maart 2010

Uitnodiging voor de ledenvergadering Zaterdag 27 maart, 14:00 uur, De Voorhof. Met Paulus Jansen

De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan! Op 9 juni mogen we naar de stembus. Dan mogen we eindelijk zeggen hoe wij vinden dat er met de crisis omgegaan moet worden. Willen we dat de AOW-leeftijd omhoog gaat of is het 65 blijft 65? Moeten de rijken de crisis betalen, of halen we het bij de mensen die het toch al niet breed hebben? Gaam we de filebelasting betalen met dure kastjesdie onze privacy overboord gooien, of kunnen we een betere oplossing vinden voor onze files? Willen we meer marktwerking in de zorg? Mogen Schiphol en andere luchthavens verder groeien?

De SP is druk bezig om een nieuw verkiezingsprogramma te schrijven, waar al die onderwerpen aan de orde komen. Op zaterdag 24 april is het zeventiende SP-congres waar dat programma zal worden vastgesteld. Op zaterdag 3 april besprkene de SP-afdelingen in de provincie Utrecht het voorlopige programma. En wij komen op zaterdag 27 maart bijeen om erover te praten. We doen dat in De Voorhof in De Bilt. De stukken worden op 23 maart verzonden. Op 10 april bespreken we de nota van wijzigingen.

Dit is wat vroeger dan we gepland hadden, dus dat betekent dat we ook de jaarlijkse ledenvergadering een beetje hebben moeten vervroegen. Om de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma toe te lichten hebben we Paulus Jansen uitgenodigd.
Het programma voor 27 maart ziet er als volgt uit:
1. Opening, welkom
2. Vaststelling jaarstukken
a. Financieel Jaarverslag
b. Jaarverslag Bestuur
c. Jaarverslag Fractie
3. Verkiezing nieuw bestuur

PAUZE

4. Kandidatenlijst Tweede Kamer
5. Verkiezingsprogramma
6. Verkiezing afgevaardigden regio-conferentie
7. Rondvraag
8. Sluiting

Leden zijn van harte welkom om erbij te zijn, en jouw mening te geven over ons verkiezingsprogramma. Voor vervoer kan gezorgd worden. Bel even met Menno Boer (06 27342536, liefst na 18:00 uur).

U bent hier