h

Algemene Leden Vergadering 6 April

2 april 2009

Algemene Leden Vergadering 6 April

De Algemene Ledenvergadering van maandag 6 april komt steeds dichterbij, en inmiddels zijn de verslagen verzonden. Ook zijn we bezig om de afdeling op orde te krijgen voor de verkiezingscampagne, want die komt er natuurlijk óók aan. Al met al gonst het van verwachting, bij SP De Bilt.
We hopen iedereen weer te zien, die avond, en bij te praten over wat we gedaan hebben, wat we van plan zijn, en wie het allemaal gaan doen. Tot 6 april!
Wat? De Algemene Ledenvergadering van de SP afdeling De Bilt.
Wanneer? Maandag 6 april, koffie klaar om 19:30, en aanvang 20:00 uur.
Waar? De Voorhof, Burg. de Withstraat 29A, De Bilt (naast de Dorpskerk)

LET OP! Dit jaar dus een andere locatie dan voorgaande jaren.

Op maandag 6 april doet het bestuur van de Biltse SP verslag van zijn activiteiten van het afgelopen jaar. Wat heeft het bestuur gedaan om de ideeën en idealen van de SP in de praktijk te brengen? Wie wist het daarbij te betrekken? Wat heeft dat gekost? Ook de plannen voor het komend jaar staan op de agenda. De jaarverslagen van het bestuur en van de fractie worden nog toegestuurd, het financiële jaarverslag wordt tijdens de vergadering uitgereikt.

Een ander belangrijk agendapunt is de verkiezing van een nieuwe voorzitter en een nieuwe organisatiesecretaris. Het bestuur draagt Anne-Marie Mineur voor als kandidaat voor het voorzitterschap, en Menno Boer als kandidaat voor het organisatiesecretariaat. Daarmee volgen ze Harry Sangers en Dirk van Kekem op, die jarenlang de spil zijn geweest waar SP De Bilt om gedraaid heeft. Anne-Marie werkt al een poosje waarnemend voorzitter, en Menno is druk bezig om het vak te leren van Dirk. Het bestuur heeft er vertrouwen in dat deze kandidaten klaar zijn voor hun nieuwe taken.

Wil je erbij zijn om deze nieuwe gezichten te zien, en te horen wat ze van plan zijn? Ben je eigenlijk sowieso wel benieuwd wie er nog meer SP-lid zijn in De Bilt? Wil je graag eens praten over de onderwerpen die je bezig houden? Heb je ideeën over de koers die SP De Bilt moet voeren? Ben je het niet eens met wat de fractie doet in de gemeenteraad? Of wil je gewoon je democratische recht uitoefenen en zorgen dat er kritisch gekeken wordt naar de officiële stukken van jouw afdeling? Iedereen is van harte welkom om maandag 6 april in de Voorhof. De zaal gaat open om 19.30u, en om 20.00u openen we de vergadering.

Voor vervoer kan uiteraard gezorgd worden. Bel even met de waarnemend voorzitter, Anne-Marie Mineur, op 030-6362144, met de scheidend organisatiesecretaris Dirk van Kekem op 030-2210759, of met de kandidaat-organisatiesecretaris Menno Boer op 06-38297212.

U bent hier