h

200 leden voor SP De Bilt en introductie Tomatenwisseltrofee

25 april 2008

200 leden voor SP De Bilt en introductie Tomatenwisseltrofee

SP taart
SP De Bilt haalt het 200ste lid binnen. SP De Bilt deed er 9 jaar over om hun ledenaantal te verdubbelen. Op een ledenbijeenkomst werd er een 200 ledentaart aangesneden. Dit deed het jongste SP-lid Victor Jansen Schipper die ook kandidaat-voorzitter is voor de landelijke SP Rood jeugd.

Deze avond werd ook de Tomaten wissel trofee wissel ge├»ntroduceerd een wisseltrofee voor mensen die echt in actie komen in hun buurt. De trofee ging naar Gert Mastenbroek wegens zijn inzet voor behoud van Biltse Duinen. Met zijn dochters begon hij 9 jaar geleden tegen de uitbreiding van de golfclub in de Biltse Duinen. Het afgelopen jaar heeft hij de handschoen weer opgepakt tegen de afbraak van de Duinen door Bl─Ścourt en Rootselaar die stukken bos kochten en het verboden gebied verklaarde, maar vooral door onbegaanbaar maakte zodat het meer op een oorlogsgebied lijkt. Het is de achtertuin van velen Bilthovenaren. Door de niet aflatende inzet van Gert Mastenbroek keert het tij en als alles goed gaat krijgen we nog een happy end.

U bent hier