h

Een avondje op de Planetenbaan

21 februari 2015

Een avondje op de Planetenbaan

Gisteravond was ik uitgenodigd voor een vergadering van de bewonersgroep van de Planetenbaan. Wat mij opviel is de energie die er weer bij de bewoners is. Toen ik daar voor de eerste keer kwam was dat tijdens een rondleiding om de woningen te bekijken. De bewoners waren gastvrij en vriendelijk, maar negatief over de kansen om hun woning gerenoveerd te krijgen. Dat is nu helemaal anders. Je merkt aan alles dat ze er zin in hebben om de strijd met hun verhuurder aan te gaan en om die te winnen!

Ze vertelden mij hun actieplan. Dat kan ik hier niet aan Jan en alleman vertellen, maar het ziet er zeer solide uit. Ik heb er het volste vertrouwen in dat zij hun doel gaan bereiken en dat hun woningen gerenoveerd gaan worden. Dat geeft mij extra energie om verder te gaan op de ingeslagen weg.

Zij gaan nu op eigen benen verder maar weten ook dat de SP er altijd is om ze daar te steunen waar zij misschien dat nodig hebben. Zij weten dat wij nooit weg zijn verder dan een telefoontje. Net zoals elke inwoner dat zou moeten weten. De SP doet niet in mooie praatjes, zoals andere partijen. Wij zijn er. Altijd!

En in de tussentijd? Wij gaan ook gewoon door! Deze gemeente heeft helaas nog genoeg andere problemen om aan te pakken. Een actie is nu al bijna zo ver klaar dat wij daar binnenkort de pers mee gaan halen, dat weet ik zeker. Let u maar op!

Zie ook: https://debilt.sp.nl/nieuws/2015/02/sp-motie-onverklaarbaar-bewoonde-won...

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier